Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole pirotehnice confiscate la Constanţa în urma unor percheziţii domiciliare (galerie foto+video)

ro

22 Dec, 2014 11:01 1692 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au ridicat peste o tonă de articole pirotehnice deţinute fără autorizaţie, în urma a 10 percheziţii domiciliare. Pe numele a 3 bărbaţi au fost întocmite dosare penale, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.
 
Descinderile au avut loc la data de 17 decembrie. În cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa (IPJ) au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, Medgidia şi în localităţile Techirghiol şi Cerchezu, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine articole pirotehnice provenite din furt sau fără autorizaţie.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat din locuinţa unui bărbat, din Constanţa, 850 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile I, II şi III. Acesta a prezentat o factură de provenienţă doar pentru o parte dintre articolele pirotehnice, însă nu era autorizat să desfăşoare astfel de operaţiuni.
 
De asemenea, din locuinţele altor doi bărbaţi, din Medgidia şi din Techirghiol, au fost ridicate 200 de kilograme de materiale pirotehnice, din categoriile I şi II, pentru care aceştia nu deţineau acte de provenienţă sau autorizaţie pentru efectuarea de astfel de operaţiuni.
 
În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice şi de la ordine publică din cadrul IPJ Constanţa.

Sursa foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii