Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole pirotehnice confiscate în PTF Ostrov

ro

24 Dec, 2014 11:39 1509 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Ostrov doi tineri români care încercau să introducă în ţară, cu un autoturism, 1.318 articole pirotehnice.

Astfel, ieri, în jurul orei 12.30, în PTF Ostrov s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanii români M.D., în vârstă de 24 ani, şi T.N. de 25 ani, care călătoreau cu un autoturism marca Renault Megane înmatriculat în România.

În urma controlului au fost descoperite, ascunse în interiorul autoturismului, 1.318 articole pirotehnice (petarde) pe care cei doi tineri intenţionau să le introducă în ţară după ce le achiziţionaseră din R. Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării articolele pirotehnice, evaluate la aproximativ 1.500 lei, pe care le vor preda poliţiştilor de la I.P.J. Constanţa conform procedurilor legale, iar cei doi bărbaţi, domiciliaţi în judeţele Tulcea şi Constanţa, vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „efectuarea oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 37 din legea 126/1995.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii