Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aromânul interpret de muzică grecească. Ionuț Galani la aniversară. Știi câți ani face azi? (video)

ro

10 Jun, 2016 04:30 38377 Marime text
Ionuț Galani este un artist și asta o știe toată lumea. Dar spune și pe pagina lui de Facebook asta. Mai spune că este născut pe 10.06.1978, în Constanța, România.

Ca orice artist are realizări: ”Am terminat Școala de arte populare din Constanța, am câștigat diverse premii și trofee la festivaluri de muzică ușoară din România, plus multiple participări și premii obținute la diverse manifestări culturale în Grecia”. 
S-a apucat de muzica grecească pentru că bunicii lui sunt din Grecia, de mic fiind înconjurat de muzică și dansuri grecesti, el fiind de etnie aromână (Vlahă)
Are, spune el pe pagina lui de Facebook, patru albume: "Palamakia" și "Cu Luna eu vorbesc", "35 live Tranda Pende" și "Greek summer". 
Îi poartă un mare respect lui Jean Constantin, alături de care a avut ocazia să crească și pe care îl consideră un al doilea tată.
Sursa text si foto: facebook/galanifanclub

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin 10 Jun, 2016 15:19 LA MULTI ANI,IONUT GALANI!Iti doresc multa sanatate,sa fii fericit alaturi de cei dragi,sa ai doar bucurii,precum si mult succes in plan profesional!