Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armata vrea să-i dea lovitură de graţie lui Gigi Becali

ro

03 Mar, 2015 13:51 2077 Marime text
Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi marca Steaua, conform unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însă problemele sunt doar pe cale să înceapă pentru omul de afaceri, informează ziare.com.

Clubul Sportiv al Armatei a început procedurile pentru stabilirea prejudiciului creat de folosirea mărcii „Steaua" de către echipa lui Gigi Becali în ultimii 10 ani, conform unui document obţinut de ProSport, citat de ziare.com.

În acest sens, Clubul Sportiv a contactat Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România, care vor evalua prejudiciul.

Apoi, reprezentanţii Armatei se vor adresa din nou în instanţa pentru a-i cere despăgubiri lui Becali. Se aşteaptă că acestea să fie de peste 10 milioane de euro.

Becali va trebui să plătească şi dacă va dori să păstreze marca Steaua de acum încolo. Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a anunţat că Armata îşi doreşte 10% din veniturile pe care echipa de fotbal le încasează anual pentru a-i împrumută lui Gigi Becali marca „Steaua".

Conform ultimului bilanţ oficial publicat de Registrul Comerţului, Steaua a avut în 2013 încasări de 37 de milioane de euro. Astfel, Armata ar fi primit 3,7 milioane de euro.

În 2014, veniturile Stelei au fost estimate la 25 de milioane de euro.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât, la începutul lunii decembrie, că Gigi Becali să piardă marca Steaua, după un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă.



Sursa: ziare.com
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii