Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armata îl dă de gol pe Gigi Becali Ce s-a întâmplat la negocieri

ro

21 Feb, 2015 20:07 2435 Marime text
Gigi Becali nu a dorit să reintre în posesia mărcii Steaua după ce a pierdut-o la tribunal, iar unul dintre participanții la discuții confirmă acest lucru, informează ziare.com.
 
Locotenent-colonelul Florin Talpan, omul care a intrumentat procesul prin care Clubul Armatei și-a recuperat marca, dezvăluie că oamenii lui Becali s-au retras brusc de la negocieri.
 
„Au existat negocieri cu echipă domnului Becali, dar oamenii de acolo au renunțat la tratativele pentru marca Steaua. Decizia de renunțare le-a aparținut în totalitate!", a spus Talpan în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, citată de ziare.com.
 
Acesta a infirmat și declarațiile lui Valeriu Argăseală, președintele Stelei, care susținea că Armată nu poate cedă marca decât în anumite condiții și doar după ce valoarea acesteia este stabilită prin intermediul unui audit.
 
Juristul clubului Armatei neagă vehement această informație și susține că marca Steaua poate fi cedată în orice moment.
 
„Nu e real ce a spus domnul Argăseală, că procedurile din cadrul Armatei ar îngreuna preluarea mărcii. Puteam face oricînd un contract de licență. Nu și-au dorit marca", a mai declarat acesta.
 
Înaltă Curte de Casație și Justiție a anulat marca Steaua deținută de echipă lui Gigi Becali, clubul Armatei fiind acum unicul deținător al acestui brand.
 
Cele două părți au purtat două runde de negocieri pe temă cedării dreptului de utilizare a mărcii, fără un rezultat concret. Prin urmare, echipă campioană și-a schimbat numele în FCSB și utilizează o nouă emblemă. 


Sursa: ziare.com
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii