Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armă de vânătoare şi cartuşe deţinute ilegal

ro

16 Jul, 2012 16:12 1254 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care avea asupra sa o armă de vânătoare şi 7 cartuşe pentru care persoana în cauză nu a putut face dovada că le deţine în mod legal.
 
În data de 13 iulie,în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia l-au identificat pe malul Dunării pe G.M. de 42 ani, domiciliat în localitatea C.A. Rosetti, care avea asupra sa o armă de vânătoare marca IJ şi 7 cartuşe calibru 12 mm.
Persoana în cauză a declarat că nu posedă acte pentru deţinerea armei şi a muniţiei, astfel încât poliţiştii de frontieră le-au ridicat în vederea confiscării, urmând a le preda pentru continuarea cercetărilor la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Tulcea. Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor” şi „accesul cu arma de vânătoare în zona strict protejată din cuprinsul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 279 Cod Penal, respectiv art. 39 şi art. 43 din Legea 407/2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii