Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi preventiv pentru trafic de minori

ro

13 Aug, 2016 10:15 1070 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Galați  și procurorii DI.I.C.O.T. au efectuat 4 percheziții domiciliare la 3 persoane, bănuite că ar fi obligat 2 minore să se prostitueze.  

Din cercetări a reieșit că, începând cu primăvara anului 2016, cei trei ar fi constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de minori, grupare care ar fi acţionat până în luna august 2016. Bărbații ar fi transportat, transferat și adăpostit 2 minore, din Galați. Profitând de starea de vulnerabilitate și de imposibilitatea victimelor de a se apăra, le-ar fi exploatat sexual, obligându-le să practice prostituţia.

În scopul derulării activității infracționale ar fi fost închiriate mai multe imobile de pe raza municipiului Galaţi, clienții fiind atrași prin intermediul unor site-uri de escorte.   

Față de cei 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din județul Galați, s-a luat măsura reținerii pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori.

Ieri, magistrații Tribunalului Galaţi au dispus arestarea preventivă a celor în cauză.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și jandarmi.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii