Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi în dosarul accidentului cu autospeciala SMURD de la Capitol Ionuţ Ţibel şi Valentin Puşcaşu sunt recidivişti

ro

08 Sep, 2014 13:08 2467 Marime text
Poliţiştii rutieri din Constanţa spun că este pentru prima dată când instanţa acceptă propunerea măsurilor de arestare preventivă în cazul unor infracţiuni de genul celei comise de cei trei bărbaţi, care au încercat să inducă în eroare anchetatorii, în dosarul accidentului în care a fost implicată o autospecială SMURD.
 
Amintim că Ionuţ Tibel, care nu posedă permis de conducere se afla la volanul maşinii care a intrat în plin într-o autospecială SMURD aflată în misiune. Accidentul s-a petrecut pe 28 august, imediat după miezul nopţii, iar şoferul a părăsit locul accidentului. Mai mult, el l-a convins pe Marius Petrişor Maria să ia asupra sa fapta, iar înţelegerea a fost intermediată de Valentin Puşcaşu. Numai că poliţiştii le-au dejucat planurile şi au dovedit cum stau, de fapt, lucrurile.
 
Conform şefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, inspector principal George Munteanu, şoferul fără permis, Ionuţ Tibel este cercetat în alte trei dosare penale pentru conducere fără permis. El este învinuit acum de părăsirea locului accidentului şi, din nou, de conducere fără permis.
 
Valentin Puşcaşu mai are la activ o amendă administrativă pentru favorizarea infractorului, în alt dosar, iar acum este cercetat, iarăşi, pentru favorizarea infractorului, dar şi pentru influenţarea declaraţiilor.
 
Falsul autodenunţător Marius Maria nu are antecedente penale, însă acum este cercetat pentru favorizarea infractorului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii