Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru trafic de droguri

ro

02 Dec, 2011 14:41 1009 Marime text

Un tânăr constănţean a fost surprins în flagrant de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în timp ce punea în vânzare 250 de grame de cannabis.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Tulcea au documentat activitatea infracţională a lui A. F., de 22 de ani, din comuna Jurilovca, judeţul Tulcea, care, la data de 8 noiembrie a.c. a fost prins în flagrant în timp ce punea în vânzare 250 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 40 lei/gram. Din investigaţiile efectuate a reieşit că drogurile proveneau din Spania şi au fost introduse în ţară, de către suspect, disimulate în bagajele personale. Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 al.1 şi art.3 al.1 din Legea nr. 143/2000 cu pedepse între 3 şi 20 ani şi interzicerea unor drepturi.

În urma probatoriului administrat în cauză, A.F. a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii D.I.I.C.O.T., ulterior fiind prezentat Tribunalului Tulcea ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii