Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru furt calificat Prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei

ro

17 Oct, 2014 13:47 1296 Marime text
Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Raşit Iunuz pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că în noaptea de 15/16 octombrie, în jurul orei 03.00, inculpatul a pătruns fără drept, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în imobilul aparţinând persoanei vătămate B.G. situat în municipiul Constanţa, strada Mureşului, iar din interior a sustras două telefoane mobile marca „Nokia” 8800 şi „Vodafone” 757, o tabletă marca „Utok” şi un portofel care conţinea suma de 400 lei, precum şi diferite carduri, prejudiciul creat fiind în cuantum de aproximativ 3.000 lei.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii