Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru două infracțiuni de furt calificat săvârșite în Constanța

ro

02 Nov, 2015 13:10 1130 Marime text
Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Ilie-Cristian Baciu, cercetat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat.
 
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin spargerea geamului lateral stânga spate al unui autoturism, ce se afla parcat pe strada Vârful cu Dor numărul 3 din municipiul Constanţa, inculpatul a pătruns în interiorul acestuia şi din bord a sustras un radio CD, precum şi o staţie emisie-recepţie, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 1.000 lei.
 
De asemenea, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, prin spargerea geamului triunghiular al portierei stânga faţă al autoutilitarei ce se afla parcat pe aleea Pelicanului, nr. 8 din municipiul Constanţa şi prin coborârea geamului lateral al aceleaşi portiere, inculpatul a pătruns în interiorul autovehiculului de unde a sustras o staţie emisie-recepţie, cauzând persoanei vătămate G. S. un prejudiciu în cuantum de 600 lei.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.



Sursa foto: desteptarea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii