Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestare preventivă pentru trei tineri din Năvodari

ro

22 Jun, 2013 11:29 1130 Marime text
La data de 22 iunie a.c., poliţiştii din Năvodari au prezentat trei tineri, de 17 ani, din Năvodari, instanţei, magistraţii dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, dar şi pentru nerespectarea măsurii preventive dispusă de instanţă, aceea de a nu părăsi ţara şi de a nu lua legătura între ei, într-o cauză anterioară de tâlhărie.
În cauză, la data de 20 iunie a.c., poliţiştii din Năvodari i-au surprins pe cei trei tineri în flagrant, în timp ce încercau să sustragă 2 butelii dintr-un rastel aflat în faţa unui magazin alimentar, de pe raza de competenţă.
În urma documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, poliţiştii au stabilit faptul că, aceştia, la data de 5 mai a.c., au participat, alături de încă trei tineri, la săvârşirea unei tâlhării, comisă în dauna unui tânăr de 21 de ani, din Bucureşti.
Faţă de aceştia a fost luată măsura arestării preventive pentru 19 zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii