Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Arde o casă pe strada Theodor Speranţia din Constanţa!

ro

11 Feb, 2016 21:18 1579 Marime text
 
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați în urmă cu câteva minute la un incendiu.

Din primele informații este vorba despre o casă situată pe strada Theodor Speranția nr. 1.
 
Trei mașini de pompieri au plecat spre locul incendiului și o ambulanță.
 
Circulația în zonă este blocată. 
 

UPDATE2, ora 23.14:


Un apel la 112  un incendiu pe strada Theodor Speranția. La fața locului oamenii legii au constatat că în urma unui conflict între mai multe familii de țigani de pe strada Viorelelor colţ cu strada Theodor Speranţia, generat de suspiciunea denunțării unor furturi de curent electric, pe fereastra unei locuințe a fost aruncat un obiect lângă o sobă care ardea și a izbucnit un incendiu.
Din fericire, focul s-a soldat cu pagube materiale minore. Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost pus intenționat. Se fac cercetări. cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 5 și a fost întocmit un dosar penal.

UPDATE1, ORA 21.32:


În această seară, mai multe familii de romi s-au luat la harţă. Cearta lor a degenerat, astfel că mai multe lucruri din curtea casei au luat foc. Pompierii ISU au intervenit imediat şi au stins focul, dar poliţiştii sosiţi la faţa locului aun rămas pentru a aplana conflictul şi a efectua cercetări la faţa locului pentru a stabili exact cauzele care au dus la acest incident. Pe lângă poliţişti se află şi un echipaj de jandarmi. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii