Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arde o casă din cauza unei instalații de brad Incendiul a fost stins cu aghiazmă

ro

05 Jan, 2014 16:07 1215 Marime text
Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost chemați să stingă un incendiu localizat într-un apartament in Constanta, pe strada Ioan Cantacuzino. Încă nu se cunoaște gravitatea evenimentului. După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că acesta a pornit din cauza unei instalații de brad.
UPDATE:

Apartamentul a fost stins cu aghiazmă pentru că una din autospecialele ISU se afla chiar în convoiul din faţa Catedralei Sfinţi Apostoli Petru şi Pavel în cadrul unui ceremonial dedicat Bobotezei iar incendiul era la câţiva metri de locul unde avea loc sfinţirea apei..
.

 

„Eram în fața Patriarhiei, apa a fost sfințită de IPS Teodosie Și autospeciala fusese sfințită de dimineață“, spune lt col Dan Constantinescu, comandatul Grupului 1 de Intervenție Constanța.

Chiar și în aceste condiții, misiunea pompierilor a fost una dificilă. Proprietarul casei a refuzat să le deschidă, susținând că se descurcă singur. Drept consecință, militarii au spart ușa pentru că fumul gros inundase casa scării, iar incendiul amenința să se extindă.

Bătrânul a fost la un pas să-i ia la bătaie mai ales că pompierii au deconectat apartamentul de la panoul electric, ca nu cumva din cauza apei să se producă un scurtcicuit. Flăcările care au cuprins bradul i-au distrus proprietarului aparatura și o parte din mobilierul din sufragerie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii