Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:51 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitru bătut crunt pe terenul de joc pentru că n-a dat un penalty (video)

ro

06 Dec, 2016 21:21 883 Marime text
Un arbitru a fost bătut crunt pentru că n-a dat un penalty! „Fluierașul" care a condus jocul Sarmiento Ayacucho – Sansinena în Argentina, dintr-o ligă inferioară din „Țara Pumelor", nu va uita prea curând ce-a provocat cu două decizii care i-au supărat pe jucătorii și suporterii echipei-gazdă, informează România TV.

Totul decurgea normal până când un jucător al gazdelor a cerut penalty. „Fluierașul" a lăsat jocul să continue, timp în care oaspeții au marcat un gol superb pe contraatac.

În acel moment, scorul a devenit 2-1 pentru Sansinena. Jucătorii gazdelor au vrut să-l bată „corespunzător" pe arbitru, dar doi dintre ei, mai lucizi, s-au făcut scut în jurul acestuia, salvându-l din mâinile colegilor lor. „Hăituiala" a durat câteva minute, iar arbitrul spera că lucrurile se vor calma și va putea duce jocul la bun sfârșit. Însă s-a înşelat. 

Arbitrul Claudio Elichiri a fost bătut crunt. El n-a mai avut cum să scape când în ajutorul jucătorilor care protestau au sărit și suporterii echipei gazdă. Cu toate că pe stadion a venit și Poliția, nimeni nu l-a mai putut salva.

Sursa foto: romaniatv.net
Sursa video: Youtube.com

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii