Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arafat, dat în judecată pentru tragedia din Colectiv

ro

27 Mar, 2016 21:15 1605 Marime text
 
Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anunțat că îl va acționa în judecată pe Raed Arafat, în nume personal, deoarece îl găseşte vinovat de tragedia din Colectiv.
 

„Poate Arafat scapă, dar asta trebuie să o hotărască legea. Eu îmi doresc asta (n.r. să îl acționez în judecată) pentru că îl consider vinovat. El este imaginea, el a ieșit la televizor'', a spus Eugen Iancu.

 
Tot el a precizat că intervenția a fost un dezastru. „Vrem ca justiția să își facă treaba, să fie lăsată să își facă treaba pentru că sunt domni care consideră că dacă cercetările duc mai sus decât trebuie este bine ca acestea să fie oprite. (...) Un raport dat de prim-ministru ce valuri de opoziție stârnește... Atunci a căzut în guvern, un singur om nu a căzut. Acum, jumătate din țară sare iarăși în apărarea unui om. (...) Acolo s-a greșit. Unitatea lui a aprobat-o, unitatea lui a intervenit dezastruos. Aici suntem părinți care știm cine s-a opus timp de o săptămână la transferul copiilor noștri în spitalele din străinătate. S-a opus Bănicioiu, s-a opus Arafat și managerii din spitale", a mai spus Eugen Iancu.
 
Intervenția de urgență în urma incendiului de la clubul Colectiv, din seara de 30 octombrie 2015, a fost în mare parte o acțiune necoordonată, cu elemente de improvizație a autorităților, se arată într-o sinteză a raportului Corpului de control al premierului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii