Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arad. Bărbat dat jos din tren și snopit în bătaie de un controlor și doi călători (video)

ro

12 Feb, 2018 22:08 2806 Marime text
Un videoclip în care o persoană de sex masculin este snopită în bătaie de un controlor de bilete și doi tineri, luni după masă, în gara din Milova, a fost filmat de un călător cu ajutorul telefonului mobil, scrie aradon.ro.

Bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria, ce staționa în gara din Milova, de către controlor și un tânăr. Următorul cadru îl arată pe bărbat căzut pe jos, lângă tren. Videoclipul îl arată pe bărbat ridicându-se – având probleme în păstrarea echilibrului – și încercând să urce înapoi în tren. Bărbatul este împiedicat să revină în personal fiind lovit cu piciorul. Controlorul se dă jos din tren și îl ia la pumni pe bărbat. În „ajutorul” celui care lovește „sar” doi tineri, un el și o ea, care îl lovesc în repetate rânduri cu picioarele pe bărbat. Acesta rămâne la pământ, nemișcat.

Potrivit aradon.ro, bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. El a recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă un bilet. Se pare că de aici a degenerat totul. De asemenea, conform informațiilor pe care le deținem, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

„Luni, în jurul orei 18:00, polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla în trenul care circula pe ruta Timișoara-Simeria, pe motiv că nu ar fi avut tichet, în stația Milova, ar fi fost constrâns să coboare din tren fiind agresat de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii