Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi suferit un infarct în arestul Poliției Pinalti a solicitat să fie eliberat pe motive medicale (acte oficiale)

ro

17 Feb, 2015 22:35 870 Marime text
Gheorghe Ștefan a solicitat, ieri, Curții Supreme să fie eliberat pe motive medicale. Primarul suspendat al orașului Piatra-Neamț, aflat în arest preventiv în dosarul Microsoft, a fost operat recent la coloana vertebrală, actele fiind depuse după ce a fost consultat, informează sport24h.ro.

„Pinalti” are numeroase probleme de sănătate, care s-au agravat în perioada arestului preventiv, adică din 29 octombrie 2014, a susținut avocatul edilului suspendat.

„Pinalti” este suspect de cancer și ar fi suferit, recent, chiar și un infarct, în timp ce se afla în arestul Poliției Capitalei. Pe fondul problemelor medicale, Gheorghe Ștefan a cerut clemență în dosarul în care este cercetat penal de către DNA, relatează sport24h.ro.

Potrivit DNA, Dorin Cocoș ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ștefan și Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.







Sursa: sport24h.ro
Sursa foto: sport24h.ro, cotidianul.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii