Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aqua Marine Clasic SRL a devenit Euro Car Logistic Co SRL

ro

26 Nov, 2015 19:10 1759 Marime text
 
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia nr. 3 a societăţii Euro Car Logistic Co SRL.

De fapt, este vorba despre asociatul unic al societăţii Aqua Marine Clasic SRL, Ion Eugen Stănescu, domiciliat în Constanţa, care a luat două decizii importante pentru firmă. În prima este vorba despre hotărârea sa de a închide punctul de lucru situat în staţiunea Mamaia, sectorul de plajă VI subsectorul 3.

A doua decizie arată că va fi schimbată denumirea societăţii Aqua Marine Clasic SRL în Euro Car Logistic Co SRL.
Numele lui Ion Eugen Stănescu mai apare în Black Sea Ship Management SRL, Club Crush SRL, Ecomed Center SRL, Elox SRL, Aqua Marine Clasic SRL, Euro Car Logistic SRL, Event Club Crush SRL, Event Club SRL, Seaway International Co SRL.

 
O poveste cu… vedete
 
În ce priveşte Club Crush, acesta a aparţinut lui Ionuţ Budi, fratele cunoscutei vedete Tania Budi.

Prin hotărârea 1 din 2011, Budi a cesionat părţile sociale pe care le deţinea în SC Event Club Crush SRL către cei ce aveau să devină foştii săi asociaţi, Mirela-Florenţa Matichescu (fost vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Turism) şi Ion Eugen Stănescu. Potrivit Registrului Comerţului, Ion Budi, aşa cum este menţionat, mai este implicat în SC Asimetric SRL.

Mirela-Florenţa Matichescu (fostă Dicu) este o absolventă de Turism la Universitatea Ovidius. Mirela a participat în 1991 la concursul de Miss Boboc al universităţii, pe care l-a şi câştigat.

După terminarea facultăţii, s-a apucat de afaceri. A deschis la parterul casei sale, împreună cu un om de afaceri turc, un fast-food. În 2002, ea s-a lansat cu adevărat în afaceri pe litoral. A devenit operator privat de plajă, închiriind un sector din faţa restaurantului Melody. Plaja Mirelei, Honey Beach, a fost botezată după numele căţeluşei sale cocker.
Închirierea plajelor era la începutul anilor 2000 o afacere care abia prindea contur. Şi Radu Mazăre avea pe atunci o plajă privată, Copacabana, în faţa hotelului Flora. Apoi, împreună cu doi asociaţi (ambii foşti marinari), Eugen Stănescu şi Ionuţ Budi – fratele vedetei TV Tania Budi, dar ajutată şi de soţul ei de atunci (tot marinar), Mirela a închiriat două hale părăsite de pe bulevardul I.C. Brătianu unde a amenajat „Crush“, care a dat lovitura pe piaţa locală în 2006.
Localul s-a extins, cu bar de vară în Mamaia, plajă şi club estival. Imaginea clubului era Tania Budi, iar clubul era plin de vedete şi invitaţi din străinătate. Radu Mazăre a devenit rapid client fidel al clubului, fiind unul dintre locurile unde obişnuia să se distreze cu suita sa. În 2011, fratele Taniei Budi s-a retras din afacere, deschizându-şi propriul club, Jezoo. Şi Mirela Matichescu a vrut să înceapă o afacere pe cont propriu. Astfel, şi-a mai deschis un club.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii