Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape ucisă în bătaie O fetiţă a ajuns la spital cu fracturi şi leziuni interne după ce a fost lovită de mama ei

ro

24 Sep, 2016 09:20 2883 Marime text
Un nou caz şocant de copil maltratat vine de această dată din judeţul Maramureş. O fetiţă de patru ani din Vişeul de Sus a fost bătută crunt de mama ei, până a leşinat. Copilul a ajuns la spitalul din Baia Mare cu splina ruptă şi mai multe fracture, informează stiriletvr.ro.

Medicii de acolo au decis să o transfere de urgenţă la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti, unde este internată de aproape o lună.

Starea fetiţei este stabilă în acest moment, după ce a fost operată de două ori, iar medicii de la Spitalul "Marie Curie" spun că ar putea avea nevoie de încă o intervenţie chirurgicală.  Copila a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Baia Mare, după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de mama ei. Avea hemoragie internă, ruptură de splină şi mai multe fracturi, aşa că a fost operată imediat  - o dată la spitalul din Baia Mare şi o dată la Marie Curie.

Fetiţa a fost găsită întinsă pe jos, în casă şi plină de vânătăi chiar de tatăl ei, care a sunat imediat la ambulanţă. Acum, tatăl se află în spital împreună cu fetiţa, care este internată de o lună.

Cazul a ajuns însă abia acum în atenţia procurorilor, care au stat de  vorbă cu mama fetiţei. Femeia este însărcinată şi mai are doi copii acasă. Ea a fost anchetată de poliţişti şi riscă închisoar epentru tentativă de omor. În prezent, tânăra se află în arest preventiv.

Vă reamintim că în urmă cu mai puţin de o lună, o fetiţă de cinci ani din comuna constănţeană Cogealac a murit după ce tatăl ei vitreg a lovit-o cu bestialitate. Bărbatul a fost trimis după gratii.
 
Citeşte şi…
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii