Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 7.000 de candidați pentru funcția de director de unități de învățământ

ro

11 Oct, 2016 20:00 1736 Marime text
Nu mai puţin de 6.664 de candidați s-au înscris la concursul de ocupare a funcțiilor de directori de unități de învățământ, iar 2.312 pentru funcția de director adjunct.

Conform MENCS, gradul de înscriere pentru funcția de director în raport cu posturile vacante la nivel național a fost de 101,77%, în timp ce pentru funcția de director adjunct gradul de înscriere s-a situat la 92,30%.

Miercuri va avea loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. Potrivit metodologiei de organizare a concursului, la proba scrisă pot participa doar candidații ale căror dosare de înscriere au fost admise de comisiile de verificare.  

Membrii comisiilor de concurs vor evalua testul-grilă în aceeași zi, în prezența candidaților și a doi martori aleși succesiv dintre candidați. Rezultatele probei scrise nu se contestă. De menţionat că punctajul minim de promovare a probei este de 35.  Ulterior, sunt prevăzute alte două probe: analiza CV-ului şi un interviu în fața comisiei de concurs.

Toate probele sunt obligatorii și sunt monitorizate de observatorii desemnați de Ministerul Educației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii