Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Captura” ultimei săptămâni Aproape 190 de persoane puse sub control judiciar şi 46 în arest la domiciliu

ro

07 Jun, 2015 11:50 966 Marime text
 
Poliţia Română anunţă că aproape 190 de persoane au fost puse sub control judiciar şi 46 arestate la domiciliu, în ultima săptămână, iar pentru alte 23 de persoane au fost înlocuite măsurile preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. În perioada 29 mai – 5 iunie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 185 de persoane şi au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, cu alte măsuri.
Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 46 de persoane pe numele cărora a fost dispus arestul la domiciliu, faţă de 137 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă de două persoane pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune. De asemenea, sunt desfăşurate activităţi de supraveghere şi faţă de trei persoane, pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune.
Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Potrivit sursei citate, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită, în cinci cazuri, cu arestarea preventivă, în cinci cazuri cu executarea pedepsei cu închisoarea, într-un caz cu măsura condamnării cu suspendarea executării pedepsei, într-un alt caz cu măsura arestului la domiciliu, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru educativ.
De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă în şase cazuri, cu executarea pedepsei cu închisoarea în trei cazuri, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru de detenţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii