Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aplicaţie 3D care detectează ce încălţăminte trebuie să foloseşti !

ro

18 May, 2015 18:20 1100 Marime text
 
Pantoful perfect e la distanță de un click! O companie din Suedia a creat o aplicație care ar putea însemna sfârșitul problemelor pe care le avem cu încălțămintea care ne strânge sau cu hainele care nu ni se potrivesc!
 
Oamenii au picioare cu dimensiuni similare, dar cu forme diferite: mai late sau mai înguste, mai groase sau mai subțiri etc. Din acest motiv, același pantof poate fi comod pentru unii și un chin cumplit pentru alții.
 
Ei, bine, există o soluție! O companie suedeză a creat o aplicație, ce folosește camere 3D, care va fi lansată de probă în această toamnă, într-un magazin din Frankfurt. Dar, întrucât camerele de pe smartphone-uri și tablete devin din ce în ce mai performante, reprezentanții companiei au declarat că, până în 2017, cu toții vom putea să ne scanăm corpul la domiciliu și apoi să ne comandăm, on-line, încălțăminte și haine care să ne vină perfect.
 
Co-fondator companiei, Caroline Walerud a declarat, pentru “The Guardian”, că este ferm convinsă că în cel mult zece ani ani nu vom mai încerca în neștire perechi de pantofi până să găsim una care să ne vină.

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii