Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar! Camarazii militarului erou, care a murit încercând să salveze un copil de la înec, cer ajutorul oamenilor!

ro

14 Jun, 2018 15:36 3779 Marime text
Colegii caporalului Petru Cosma care și-a pierdut viața la Corbu încercând să salveze un copil din valurile mării cer ajutorul cetățenilor. Familia militarului din Cluj are nevoie de sprijin în aceste momente cumplite.
 

”Dragi camarazi!
Caporal clasa a III-a Cosma Petru, a căzut pradă valurilor încercând să salveze un copil luat de curenții marini...
Pentru noi este un EROU!
Haideți să încercăm să ajutăm familia greu încercată în astfel de momente cumplite. Știm cu toții cât costă o înmormântare și orice bănuț este binevenit pentru soția camaradului nostru. Cont lei Cap Cosma Petru:
RO13 BTRL RONC RT02 7420 6201 Cosma Adina.
Avem acceptul familiei și a unității pentru acest apel de suflet.
Bunul Dumnezeu să-l odihneasca-n pace...”, este mesajul postat de Dănuț Albu, președintele Ligii Militarilor Profesioniști.

Citește și: Deznodământ tragic. Militarul dispărut pe plaja de la Corbu ar fi fost găsit decedat în zona Grindu Chituc (galerie foto+video)

Militarul care și-a pierdut viața în Marea Neagră, avansat post-mortem - ”Este un erou al Armatei României și îl vom prețui astfel mereu”

Oficial de la MApN, despre militarul dispărut pe plaja de la Corbu. Doi copii au rămas orfani

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asta-i Romania 16 Jun, 2018 09:15 L-ati facut erou, dar va jeluiti pentru bani, ca si cum asta e important acum, bravo, camarazi! Dumnezeu sa-l odihneasca pe aces om si cinste lui!