Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel la rugăciune comună pentru părintele Nicolae Picu de la Biserica Sfântul Mina

ro

15 Mar, 2013 11:45 4055 Marime text
Credincioşii de la Biserica Sfântul Mina îl sprijină pe Părintele Nicolae Picu. Apel la rugăciune comună. Cine doreşte să-l susţină pe părintele Nicolae Picu, este aşteptat la slujba de duminică 17 martie, cu o floare în mână, pe pajiştea dintre biserică şi aşezământ (Centrul Arca).


„Din păcate, la îndepărtarea nedreaptă a părintelui Picu, nu s-a ţinut seama deloc de adevărata Biserică – comunitatea credincioşilor uniţi în duhul dragostei cu puterea harului Duhului Sfânt, care Îi slujeau lui Hristos, împreună cu preotul Picu, la altarul de la Sfântul Mina. Nu au contat nici copiii cu dizabilităţi şi familiile acestora, îngrijiţi la Centrul Arca. Vrem să ne rugăm împreună duminică la Sfânta Liturghie şi să mărturisim dragostea pe care o avem pentru părintele Picu. Sperăm ca rugăciunile şi gestul nostru creştinesc să dea putere celor care au judecat greşit, să revină asupra hotărârilor pe care le-au luat, în duhul dragostei lui Hristos. Doamne al Puterilor, fii cu noi!”, ne-a transmis Harry Tavitian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 16 Mar, 2013 12:38 Diavolul aplauda si danseaza cand vede atatea nedreptati si faradelegi. Vai de sufletele celor care i se inchina satanei pentru a avea putere in lumea aceasta...osanda vesnica ii asteapta pe lumea cealalta. Desertaciune sunt toate si viata aceasta nu este decat umbra si vis...Viata adevarata este Dincolo. Sa ne rugam cu atat mai mult pentru cei care au savarsit aceasta nedreptate ca macar in acest ceas sa-i lumineze Dumnezeu cu Harul Sfant si sa indrepte tot raul facut.
  • tdc 15 Mar, 2013 19:48 si daca picu a gresit administrativ fata de biserica, de ce sa-i tinem parte, sa fim partasi cu el la faradelege? e vorba de BANI aici
  • Robin Hood 15 Mar, 2013 13:34 Cred ca glumiti in sinea voastra drept cuviosilor! AICI ESTE NEVOIE DE ALT MEDICAMENT! Lasati rugaciunile si puneti umarul la traba!!!!