Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:30 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apărătorii constănţeni, prezenţi la Congresul avocaţilor

ro

15 Jun, 2012 17:07 915 Marime text

Conducerea Baroului Constanţa se află în aceste momente în Bucureşti, unde are loc Congresul avocaţilor, organizat de Uniunea Naţională a Barourilor din România. Lucrările se desfăşoară în zilele de 15 şi 16 iunie, la un hotel din Capitală. Baroul Constanţa este reprezentat, printre alţii, de decanul Baroului, avocatul Gabriel Grigore, dar şi de consilierul Cătălin Filişan.

De asemenea, la lucrări este prezent şi vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, avocatul constănţean Ionel Haşotti. Conform UNBR, la Congres au fost invitaţi să participe preşedintele Curţii Constituţionale a României, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, dar şi ministrul Justiţiei, precum şi procurorul general al României. De asemenea, sunt aşteptaţi să vină şi preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi decanul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti şi preşedintele Uniunii Profesiilor Liberale din România.

„Pe agenda Congresului este inclusă pentru prima oară în istoria Uniunii Naţionale a Barourilor din România analiza de către reprezentanţii profesiei de avocat a situaţiei actuale a profesiei de avocat în România, în condiţiile în care aplicarea în viitor a patru noi Coduri substanţiale privind legislaţia română impune modificări de esenţă privind conduita generală a cetăţenilor şi entităţilor“, au declarat reprezentanţii. În această dimineaţă, la Congres au sosit procurorul general al României, dar şi ministrul Justiţiei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii