Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunturi, 27 noiembrie 2015

ro

27 Nov, 2015 12:48 3726 Marime text
 
Soţul, Ţene Victor şi nepoţii anunţă cu adâncă durere că Ioana Ţene a plecat în veşnicie după o lungă suferinţă. Dumnezeu să o ierte şi ne rugăm pentru sufletul ei nobil. Funeraliile se vor desfăşura la biserica Vasile cel Mare, strada Eliberării, zona Inel II, astăzi, 27 noiembrie, la ora 12.00, iar înmormântarea la Cimitirul Central Constanţa. 


Magistraţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, cu deosebită tristeţe, îşi exprimă profundul regret faţă de pierderea colegei lor Ioana Ţene, fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, un om şi un profesionist deosebit.  Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

A plecat dintre noi, mult prea devreme, comandorul (r) Vasile Cetali, fost pilot de avioane supersonice şi elicoptere. Trupul neînsufleţit a fost depus la Casa Mortuară Niculescu, iar înmormântarea va avea loc vineri, ora 12.00, la Cimitirul Central. Colefgii aviatori sunt alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Pe 25 noiembrie s-au frânt aripile pilot comandorului Vasile Cetali. Întreaga viaţă a închinat-o zborurilor spre ceruri. Acum, sufletul său se află alături de Dumnezeu. Odihnească-se în pace! Condoleanţe familiei Cetali. Familia Paiu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii