Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 noiembrie 2013

ro

18 Nov, 2013 10:52 2135 Marime text
Colectivul redacţiei ZIUA de Constanţa este alături de domnul redactor-şef Emilian Andrei în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a soacrei sale. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Condoleanţe! Suntem alături de Rodica şi Alexandru la decesul lui Ilie Şerbănesacu. Dumnezue să-l odihnească! Familia Păuleanu!

Ilie Şerbănescu a plecat la cer pentru a filma şi de sus lumea, cu bune şi cu rele, cum a făcut-o şi în viaţă. Dumnezeu însă i-a dat acreditarea doar pentru odihnă veşnică, ceea ce merita din plin, după o existenţă agitată. Sincere condoleanţe pentru Rodica, Alexandru, Mihail. Fam. Ismăleanu.

A plecat dintre noi bunul şi veselul nostru prieten, Ilie Şerbănescu. Nu-l vom uita niciodată! Fam. Dumitru.

A decedat Ilie Şerbănescu, fostul corespondent al Televiziunii Române în Dobrogea, activitate desfăşurată mulţi ani cu pasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei! Constantin Lambă şi George Malciolu.

Suntem alături de familia Ghiţă în greaua încercare prin care trece la decesul fiicei, Alina Georgiana. Sincere condoleanţe din partea familiilor Lungoci şi Ignatiuc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii