Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 februarie 2014

ro

18 Feb, 2014 10:36 1389 Marime text
Colectivul Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa este alături de conf. dr. Anca Hâncu în aceste momente extrem de grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui său, prof. dr. Baloi Vasile, din Iaşi. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Fie-i ţărână uşoară!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm dispariţia celui care a fost tată, bunic şi soţ, Mandeş Gheorghe. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc marţi, 18.02.2014, ora 13.00, la biserica de la Cimitirul Central, Constanţa.

A plecat spre portul Eternităţii cel ce a fost şef mecanic maritim, Mandeş Gheorghe, bun coleg şi profesionist de excepţie. Familiei îndoliate, sincere condoleanţe! Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul cel veşnic. Colegii din Şcoala de Marină Comercială Constanţa.

Cu durere anunţăm dispariţia celui ce a fost Dardala Dumitru Andrei, în data de 13.02.2014. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia şi fiul - Lulu şi Victor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii