Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ şoc de la Bianca Drăguşanu Deja am divorţat

ro

18 Nov, 2013 12:02 3136 Marime text

Când a anunţat că se va căsători cu Victor Slav, nu a crezut nimeni. După ce a făcut-o, nimeni nu crede că va dura. Cunoscuţi şi chiar prieteni ai roşcatei susţin cu tărie că mariajul ei cu Victor Slav este o şaradă pe punctul de a se încheia.

În acest sens, s-au făcut chiar numeroase scenarii, unele dintre ele de-a dreptul halucinante, altele, în schimb, plauzibile. Gura lumii e slobodă, mai ales că soţia lui Victor Slav face destule gafe care alimentează bârfele.

Cea mai recentă dintre ele este mult discutata întâlnire dintre Bianca şi fostul ei iubit, Adrian Cristea, bărbatul care a încercat, până în ceasul al 12-lea, să o recucerească.

Pentru roşcată, întâlnirea a fost una pur şi simplu accidentală. Pentru majoritatea, dar mai ales pentru "biancologi", a fost o altă manevră de-a Biancăi prin care pregătea terenul pentru anunţul divorţului de Victor Slav.

Până când timpul va confirma sau va infirma supoziţiile, vedeta aruncă săgeţi acide în stânga şi-n dreapta, spre cei care o critică, şi nu se fereşte să fie ironică în ceea ce priveşte zvonurile care circulă cu privire la mariajul ei.


Mai mult: Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii