Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important RAJA SA Se opreşte apa în Constanţa şi în mai multe localităţi limitrofe

ro

06 Jun, 2014 09:58 2841 Marime text
SC RAJA SA  informează consumatorii că, miercuri, 11 iunie, în intervalul 00.00-24.00, furnizarea apei potabile va fi oprită. Motivul întreruperii anunţate este executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuţie, lucrări executate în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu.
Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din:
-partea de vest a localităţii Lumina, străzile: Tulcei, 22 Decembrie, Câmpului, Brotăcei, Sirenei, Sabinelor, Pelican, Lebedei, Crizantemei, Crinului, Brânduşelor, George Enescu, Morii;
-partea de este a localităţii Năvodari, străzile: Liniştei, Eternităţii, Apusului, Macului, Lanului, Recoltei şi Prelungirea Recoltei;
-localitatea Corbu şi unităţile militare din zonă;
-Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu;
-agenţii economici din zona Variantei Ovidiu;
-B-dul Aurel Vlaicu – zona Real.
 
 
De asemenea, pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonaţi, prin conducta de siguranţă de 600 mm. Astfel, mai mulţi abonaţii din mai multe zone vor avea apă potabilă cu presiuni scăzute :
- zonele Peninsulă şi Industrială Năvodari;
- partea de est a localităţii Lumina;
- restul oraşului Năvodari;
- zona Industrială Midia.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare reţele Năvodari”, în valoare de 7,12 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinaţare de 2,04 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala ce pleacă de la staţia de pompare Palas către zona Năvodari, a fost înlocuită în zona bulevardului Aurel Vlaicu, pe acest tronson conducta având o vechime de peste 55 ani. Consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii