Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important pentru cei care tranzitează punctele de trecere a frontierei

ro

26 Dec, 2015 12:55 1997 Marime text
 
Aplicație on-line pentru cei care tranzitează punctele de trecere a frontierei

Pentru românii care vor tranzita punctele de frontieră în aceste zile, le reamintim că pe site-ul Poliției de Frontieră a fost introdusă o secțiune unde este afișată media timpilor de așteptare în toate punctele rutiere de trecere a frontierei, oferind conducătorilor auto posibilitatea de a opta pentru alegerea unui traseu cât mai puțin aglomerat.

Pentru a veni în sprijinul celor care intră sau ies din ţară, începând de astăzi este funcţională o nouă aplicație on-line care poate fi accesată de pe orice calculator sau terminal mobil, smartphone sau tabletă, cu acces la internet.

Aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps putându-se configura traseul către un anumit punct de trecere a frontierei ce înregistrează valori de trafic scăzute. Timpii de aşteptare din punctele de frontieră sunt actualizaţi în timp real, pe aplicaţie apărând astfel trasee de culoare verde – acolo unde timpii de aşteptare sunt de până în 20 de minute, de culoare galbenă – unde timpii sunt între 20 şi 60 de minute şi culoare roşie - unde timpii de aşteptare sunt de peste 60 de minute.

Aşadar, oricine deţine un telefon mobil cu acces la internet poate avea din timp reprezentarea celui mai bun traseu pentru a tranzita punctele de trecere a frontierei României, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Menționăm că aceste demersuri de informare a cetățenilor sunt luate în paralel cu măsuri organizatorice de suplimentare a personalului poliției de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcție de dinamica valorilor de trafic.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii