Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la TAROM. Au fost suspendate zborurile către șapte destinații

ro

21 Jul, 2020 19:09 2490 Marime text

În urmă cu puțin timp, Compania TAROM a făcut public următorul anunț:

„Dragi pasageri,
Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre următoarele țări:
- #Egipt
- #Israel
- #Iordania
- #Moldova
- #Serbia
- #Turcia
- #Liban.
Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.
Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate
Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne adresaţi un mail la: contact@tarom.ro .
Menționăm faptul că de la aceste #restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale)”.
 
De asemenea, ca urmare a extinderii restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţile israeliene pȃnă în data 1 septembrie 2020, TAROM va menţine suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv pȃnă la acea dată.
„Vă vom ține la curent cu informaţii privitoare la reluarea operării pe această rută de îndată ce acestea vor apărea.
Biletele deja achiziționate pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare. De asemenea, există și posibilitatea restituirii acestora.
Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Tocmai de aceea, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului dumneavoastră.
Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm să vă adresaţi la: help@taromtlv.co.il sau contact@tarom.ro”.

Sursa foto: Facebook TAROM
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii