Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:07 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la CFR Călători Cum vor circula trenurile de sărbători

ro

20 Dec, 2014 07:14 1633 Marime text

CFR Călători va suplimenta, în perioada 19 decembrie 2014 - 3 ianuarie 2015, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, pentru adaptarea capacității de transport la solicitările publicului.

În perioada Sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din București spre Sighetu Marmației, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timișoara Nord, Brașov, Craiova, Brașov, Bicaz, Botoșani, Iași, Baia Mare și Arad vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit și cușete, se arată într-un comunicat al CFR.

De asemenea, și trenurile care fac legătura între Timișoara și Iași, stațiunile de pe Valea Prahovei și principalele orașe ale țării vor fi suplimentate cu vagoane.

În unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 - 5 ianuarie 2015, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum și unele trenuri Regio nu vor circula.


"Rugăm toţi pasagerii să ţină cont de acest aspect când îşi planifică deplasările cu trenul şi să consulte, pentru informaţii actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informaţii", se mai arată în comunicat.

Totodată, având în vedere cererea mare de bilete din perioada sărbătorilor, se recomandă călătorilor să cumpere din pasagerilor să achiziţioneze din timp legitimaţiile de călătorie, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii