Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ de la Primăria Constanţa Primeşte propuneri cu oferte de preţ pentru serviciile poştale

ro

02 Oct, 2016 14:00 1749 Marime text
Municipiul Constanţa anunţă că primeşte propuneri de preţ a serviciului de prestări servicii poştale.
 
Caracteristicile generale ale serviciilor solicitate constau în „servicii de expediere a corespondenţei în sistem de poştă internă şi internaţională precum şi a coletelor în sistem de poştă internă“.
 
Tipurile de corespondenţă sunt simple, fără confirmare de primire sau recomandat, trimitere prioritară sau neprioritară; recomandat, fără confirmare de primire, trimitere prioritară sau neprioritară; cu confirmare de primire, trimitere prioritara sau neprioritară.
 
Anual se expediază un maxim de 55.000 de transmiteri, atât în localitate, judeţ sau străinătate, majoritară fiind corespondenţa în municipiul Constanţa, cu confirmare de primire, neprioritară, cu greutate de maxim 50 gr.
 
Coletele poştale cu livrare interna sunt neprioritare, cu confirmare de primire, cu trimitere express prioripost.
 
Contractul acord cadru se va derula pe o durata de 48 de luni, începând cu data de 1 ianuarie 2017. Se vor încheia patru contracte subsecvente cu durata de 12 luni.
 
Aspectele supuse consultării sunt oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului având ca obiect servicii poştale. Data limită de transmitere a propunerilor sunt este 7 octombrie. Data limita consultare este 12 octombrie.
 
Propunerile vor fi transmise pe adresa de e-mail : antuanela.dancu@primaria-constanta.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Constanţa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii