Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Anul viitor, din Ungaria până dincolo de Sibiu se va merge pe autostradă„

ro

11 Jul, 2015 15:09 1098 Marime text
 
Premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, că, anul viitor, românii vor merge „din Ungaria până dincolo de Sibiu pe autostradă" şi a arătat că „bucata cea mai grea și mai importantă, Sibiu - București, a fost aprobată şi este pe primul loc în proiectele de infrastructură rutieră", potrivit România TV.

„Vreau să vă confirm că anul acesta se dau în folosință loturile până la Lugoj și lotul unu, după Lugoj, iar anul viitor, din Ungaria până dincolo de Sibiu vom merge pe autostradă.

Bucata cea mai grea și mai importantă, și anume Sibiu - București, a fost aprobată ieri. Este pe primul loc în proiectele de infrastructură rutieră, finanțate de Comisia Europeană. S-au finalizat și contestațiile și practic s-a început lucrul la studiul de fezabilitate", a declarat Victor Ponta, după inaugurare.

„În aceste condiții, cred că sunt 24 de ore extrem de importante, pentru faptul că ieri, poate au fost alte subiecte politice, dar cel mai important subiect pentru România este faptul că de ieri avem la dispoziție, semnat, aprobat, 12 miliarde de euro pentru infrastructura din România, iar de azi, prima dată, în istoria noastră, suntem și noi conectați prin autostradă de Uniunea Europeană. În aceste condiții, vreau să rămânem acest Guvern, nu doar cu faptul că am dat pensii, salarii, că am scazut TVA, ci că, în sfârșit, după 25 de ani se fac lucruri concrete pentru infrastructura din România. Dacă reușim și acest lucru o să rămânem așa cum trebuie în istoria guvernelor", a adăugat Ponta.




Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii