Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonie Solomon a fost eliberat de Curtea de Apel Galaţi

ro

08 Sep, 2010 21:20 1202 Marime text
Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au decis să înlocuiască măsura arestării cu obligaţia de a nu părăsi municipiul Craiova. Decizia instanţei este definitivă şi este pusă în aplicare chiar acum.Antonie Solomon a fost eliberat în urmă cu câteva minute din Penitenciarul Galaţi după şase luni de la încarcerarea sa.

Departamentul Naţional Anticorupţie îl acuză pe Solomon că ar fi primit 50.000 euro de la Gheorghe Penescu, fostul patron al echipei de fotbal FC Argeş, pentru a-i facilita emiterea unei autorizaţii de construcţie pentru hypermarketul PIC Craiova.

Primarul a reuşit să îi convingă pe judecători că nu va încerca să influenţeze vreun martor din dosar. „Acum patru ani când am câştigat Primăria Craiovei din primul tur, nu am fost un pericol pentru nimeni. Brusc, deranjez pe toată lumea. Au trecut şase luni de când sunt arestat şi vă cer acum să mă puneţi în libertate. Am multe motive să vă cer asta, dar o să vi-l spun pe cel mai important: vreau să-mi plătesc datoriile către familie în această viaţă. Nu există nici o declaraţie în dosar de unde să rezulte că aş fi luat 50.000 de euro pentru eliberarea autorizaţiei. Procurorii DNA m-au întrebat apoi dacă ştiu cine a luat banii daţi de Penescu ", a declarat Antonie Solomon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii