Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu îi răspunde lui Mazăre Nu cred că toţi oamenii dintr-un oraş vor susţine un candidat la Preşedinţie

ro

30 Aug, 2013 21:33 1947 Marime text
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat vineri declaraţiile primarului Constanţei, Radu Mazăre, arătând că nu crede că toţi oamenii dintr-un oraş nu vor susţine un candidat la alegerile prezidenţiale.

Radu Mazăre a declarat vineri că populaţia Constanţei nu-l va mai susţine pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale de anul viitor dacă se impun declaraţiile de avere pentru persoane fizice.

"Eu nu cred că toţi oamenii dintr-un oraş, că este vorba de Constanţa sau că este vorba de Cluj, vor susţine toţi sau nu vor susţine niciunul un candidat la Preşedinţie, unul sau altul", a declarat Antonescu în contextul declaraţiilor lui Radu Mazăre, potrivit Agerpres.

El a arătat că în ceea ce priveşte proiectul privind declaraţiile de avere pentru persoanele fizice, USL va trebui să ia o decizie.

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bojidar 31 Aug, 2013 15:11 Radu Mazăre a fost “total împotriva” ca Direcţia Regională a Finanţelor Publice (DRFP) sa fie la Constanta! Vor numai Regiunea Autonomă Radu Mazăre si Nicuşor Constantinescu. Preşedintele CJ Constanţa interzice de trei ani Curţii de Conturi să-l controleze!!! Acum inteleg de ce! Totusi Radu Mazare stie ca d-l Crin Antonescu nu este ministrul finantelor publice iar guvernul este condus de un P.S.D. in frunte cu Ponta care fac politici publice. Dar Radu Mazare a reusit tranzitia de la "mai, animalule" la "'mai, magarule"!