Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena 3, Gâdea şi alţi jurnalişti, obligați să-i plătească daune lui Kovesi

ro

16 Oct, 2015 16:40 1783 Marime text
Tribunalul București a decis, astăzi, ca Antena 3, jurnaliștii Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae și analistul Mugur Ciuvică să plătească în solidar daune morale în valoare de 250.000 de lei procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru o serie de afirmații la adresa ei făcute în emisiunea „Sinteza zilei” din data de 19 iunie 2014.
 
Instanța a admis în parte acțiunea principală a procurorului șef al DNA. „Obligă pârâții în solidar la 250.000 de lei daune morale și să comunice public dispozitivul hotărârii în 10 zile de la rămânerea definitivă la postul Antena 3. Respinge în rest pretențiile și respinge cererea reconvențională", au decis judecătorii, scrie Agerpres.
 
În iunie 2014, Laura Codruța Kovesi a dat în judecată Antena 3, pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Bianca Nae, Radu Tudor și Răzvan Savaliuc și pe analistul Mugur Ciuvică, reclamând faptul că în emisiunea ''Sinteza Zilei'' din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și Mircea Băsescu. Kovesi susține că în emisiune au fost făcute afirmații mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine.
 
Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.
 
Sursa foto: click.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii