Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anghel Iordănescu-„FRF și Comitetul Executiv trebuie să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua”

ro

25 Jan, 2016 13:45 1410 Marime text
 
Selecționerul Anghel Iordănescu a făcut astăzi declarații dure la adresa clubului Steaua. Astfel, prezent la Aeroportul Henri Coandă, acesta a susținut faptul că Federația Română de Fotbal (FRF) trebuie să sancționeze dur clubul Steaua pentru refuzul de a permite celor șase jucători ai săi să participe la stagiul de pregătire al echipei naționale a României din Turcia.
 
„Inițial, Steaua a anunțat că toți cei șase vor veni. Ne-am bucurat. Vineri a fost însă o întâlnire la nivelul federație — Steaua, a participat Argăseală și cu mine. După cinci ore, clubul Steaua ne-a propus două variante pe care noi le-am refuzat, dar am propus alte patru variante. Două dintre ele extrem de convenabile și nouă și Stelei. Steaua a avut o poziție de forță. Nu și-a dat acordul pentru această participare la națională, ceea ce mie mi se pare lipsit de fair play pentru că trebuie să respectăm naționala. Trebuie să înțelegem că nu mai suntem în cupele europene. Singura care reprezintă țara e naționala. Din câte știu, jucătorii își doreau să vină, dar ei au fost blocați. Și nu e fair play din partea Stelei, care se află în competiție cu Astra, Dinamo... cluburi care ne-au pus la dispoziție jucătorii. În schimb, Steaua a încercat să boicoteze cantonamentul echipei naționale”, a precizat Anghel Iordănescu, notează agerpres.ro.
 
Întrebat dacă vor fi repercusiuni asupra prezenței jucătorilor steliști în lotul primei reprezentative pentru EURO 2016, selecționerul a afirmat: „Mi-ar fi greu să dau un răspuns. Nu-mi doresc acest lucru, dar FRF și Comitetul Executiv trebuie să analizeze cu atenție și să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua”, conform agerpres.ro.
 
Tot el a mai specificat că turneul din Antalya este important pentru echipa națională a României.
 
„Acest turneu contează, practic acesta este startul pregătirilor pentru EURO 2016. Turneul a fost aprobat din octombrie prin decizia Comitetului Executiv. La acest turneu vrem să dăm posibilitatea unor jucători să intre în anturajul naționalei și cu speranța ca din acești jucători vor apărea 1-2 jucători pentru vara. Ca și în anii precedenți, am încercat să avem 5-6 cu experiență și în rest jucători pe care îi urmărim de mult timp. Era necesar și aveam nevoie de acest turneu. Naționala are o arie de selecție redusă și îmi doream să forțăm cu jucătorii talentați care au nevoie de motivație”, a adăugat selecționerul Anghel Iordănescu.
 


Sursa foto: zf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii