Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anghel Iordănescu, despre viitorul la națională

ro

09 Oct, 2015 19:14 1512 Marime text
Zvonurile din ultimul timp arată că Iordănescu va demisiona la finalul partidei din Feroe, ultima a României din preliminariile pentru Euro 2016, indiferent de rezultat, iar Mircea Lucescu ar urma să-i conducă pe tricolori la turneul final din Franța, ca director tehnic, scrie digisport.ro.
 
Întrebat despre acest lucru, Iordănescu a declarat că „deocamdată, nu putem discuta decât despre calificarea echipei naționale. Ce va fi după aceea, rămâne de văzut. Eu nu mă gândesc decât la faptul că echipa națională trebuie să meargă în Franța 2016".
 
În ceea ce privește meciul de joi seara, Iordănescu a declarat că „aș îndrăzni din nou să repet că am făcut o partidă curajoasă, am jucat ofensiv, am jucat să rezolvăm ecuația calificării încă de joi seara. Insist să spun că am făcut o primă repriză bună, ne-am creat foarte multe situații de a marca, situații bune. Din păcate, din nou parcă nu am avut decizia finală și n-am avut inspirație. E normal să apară și aceste greșeli și au apărut aceste greșeli în mod special după ce finlandezii au marcat".
 
Sursa foto: www.zf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii