Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajată în cadrul serviciului de Resurse Umane, în arest la domiciliu

ro

30 Aug, 2016 17:49 2356 Marime text
Astăzi, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus față de inculpata B.C. luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.
 
B.C., angajată în cadrul Spitalului Municipal Târnăveni – Serviciul Resurse Umane, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosire în mod direct de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii de bani (14 infracțiuni), înșelăciune (6 acte materiale), fals intelectual (15 infracțiuni), fals material în înscrisuri oficiale (15 infracțiuni), fals în înscrisuri sub semnătură privată (29 infracțiuni) și uz de fals (59 infracțiuni).  
 
„În fapt, s-a reținut că, în perioada 2015-2016, inculpata a indus în eroare reprezentanții CAR - CFR Cluj cu ocazia contractării mai multor credite, folosind înscrisuri falsificate. La întocmirea acestor înscrisuri, B.C. a folosit informații nedestinate publicității, la care avea acces în virtutea atribuțiilor de serviciu”, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa. Valoarea prejudiciului cauzat acestei instituții de credit este de 180.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii