Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Valentin Prisecaru, „Prinţul Raţiu“, condamnat la Constanţa Închisoare cu executare pentru cel care a lansat-o în televiziune pe Daniela Crudu

ro

13 Dec, 2013 15:26 4040 Marime text
Andrei Valentin Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, cunoscut ca şi „Prinţul Raţiu“, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Pedeapsa se va execută în regim de detenţie. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
Amintim că Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat, pe data de 2 noiembrie 2011, propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Andrei Valentin Prisecaru, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. „În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără, în vârstă de 22 ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Mai exact, procurorii spun că suspectul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor“, potrivit organelor de anchetă. La data de 3 noiembrie 2011, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile a „Prinţului Raţiu" pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. Potrivit procurorilor, mandatul de arestare nu a putut fi pus în executare întrucât inculpatul a părăsit sediul Judecătoriei Constanţa înainte de pronunţarea încheierii prin care s-a dispus arestarea acestuia, sustrăgându-se. Pe data de 5 noiembrie 2011, la ora 11.20, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, s-a prezentat Andrei Raţiu, după care a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii