Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Hrebenciuc a fost arestat preventiv!

ro

24 Oct, 2014 08:08 3341 Marime text
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anunţat în urmă cu câteva minute decizia în dosarul în care procurorii DNA Braşov au cerut arestarea preventivă a fiului lui Viorel Hrebenciuc. Andrei Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Hrebenciuc junior se află acum în arestul IPJ Braşov, unde a fost dus azi-noapte, după audierile de la ICCJ. Şi se pare că acolo va rămâne, cel puţin pentru următoarele 30 de zile. Magistraţii au anunţat decizia cu puţin timp înainte să expire ordonanţa de reţinere pe 24 de ore emisă ieri dimineaţă de procurorii anticorupţie pe numele lui Andrei Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc a declarat la România Tv, imediat după anunţarea arestării preventive a fiului său, că decizia este una aberantă, pentru că nu există niciun fel de prejudiciu în acest dosar. Amintim că Andrei Hrebenciuc este suspectat de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor de constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență şi spălare de bani. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • newsit.ro 24 Oct, 2014 16:00 Inca o veste rea pentru Andrei Hrebenciuc: http://www.newsit.ro/andrei-hrebenciuc-suspendat-din-ase-din-cauza-dosarului-retrocedarilor/