Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu a reuşit Simona Halep Andreea Mitu, în "optimi", la Roland Garros

ro

30 May, 2015 18:49 1214 Marime text
 
Andreea Mitu a reușit o performanță excepțională la Roland Garros, ajungând în optimile turneului după ce a trecut italianca Francesca Schiavone, campioana de acum 5 ani, scor 7-5, 6-4. "Este o victorie mare. Sunt foarte mulțumită. Nu pot să explic acest rezultat", a spus Andreea Mitu, citată de dolce-sport.ro.
 
Pentru un loc în sferturile de finală adversară îi va fi jucătoarea clasată pe locul 93 în ierarhia mondială, Alison Van Uytvank, care a învins-o, tot azi, pe Kristina Mladenovic, din Franța, și la rândul ei a reușit cea mai bună performanță a carierei.
 
Acum un an, Andreea Mitu era decisă să își încheie cariera. La finalul lui 2013 și începutul lui 2014 o tendinită la un umăr a ținut-o șapte luni departe de teren. “Imediat după Roland Garros am jucat un turneul de 25.000 în Germania. Am pierdut primul meci în mai puțin de 50 de minute. Mi-am făcut bagajul și am plecat acasă, chiar dacă ar fi trebuit să joc și la dublu. Asta am simțit, că nu mai vreau să rămân și trebuie să merg acasă. Și acasă m-am dus. Mi-am zis apoi că o să închei anul și acesta va fi ultimul al carierei mele în tenis”, spune Andreea Mitu, citată de digisport.ro.
 
Sursa foto: dolce-sport.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii