Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Marin îşi înmormântează astăzi tatăl

ro

05 Mar, 2016 13:28 2628 Marime text
 
Andreea Marin îşi conduce astăzi tatăl pe ultimul drum. Dan Marin va fi înmormântat la Cimitirul Sfinţii Apostol Petru şi Pavel din Iaşi, scrie româniatv.net. Acesta a fost părintele care a crescut-o pe Andreei Marin după ce mama ei a murit când era mică.
 
Vă reamintim, că joi Andreea Marin anunța pe pagina sa oficială de Facebook că și-a pierdut tatăl. Alături de mesajul prin de durere, Andreea a publicat și câteva fotografii cu ea ș tatăl său.
 
„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oamenii buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături... Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească... Va mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum...”, a scris Andreea Marin joi pe pagina de socializare. 




Sursa foto: Facebook - Andreea Marin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii