Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Esca „Am avut noroc ca nu a fost lovita fiica mea”

ro

03 Feb, 2010 12:53 1958 Marime text

esca_des.jpgPrezentatoarea ştirilor PRO TV, Andreea Esca, a acordat un interviu, în exclusivitate pentru "Adevărul de Seară", de pe patul de spital al policlinicii din Austria, unde este internată. Aceasta a spus că operaţia a durat o oră, fiindu-i montat un şurub din titan în dreptul tibiei.

Accidentată pe o pârtie din România şi operată într-o clinică din Austria, Andreea Esca se declară norocoasă de faptul că băiatul cu placa nu a lovit-o pe fiica sa, Alexia, şi anunţă că va reveni la pupitrul ştirilor atunci când va putea sta pe scaun.

"În toată nenorocirea asta, pot spune că am avut şi un pic de noroc. Alexia s-a speriat foarte tare şi a început să plângă şi să ţipe când a văzut că am fost lovită. A fost o reacţie normală, ca a oricărui copil care s-ar fi aflat în situaţia ei şi şi-ar fi văzut mama lovită. M-am bucurat foarte mult că Aris nu se afla în acel moment cu noi pe pârtie pentru că, mai mult ca sigur, el, fiind şi mai mic, s-ar fi speriat şi mai tare. Speranţa mea este că nici Alexia să nu rămână marcată şi să vrea în continuare să meargă la schi", a spus Esca.

Deocamdată, conform celor declarate în Adevărul de Seară, Esca stă la orizontală.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii