Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andre Rieu, concert în România în 2015 (video)

ro

09 Dec, 2014 14:21 3706 Marime text
Violonistul Andre Rieu, supranumit și "Regele Valsului", va susține un concert pe 13 iunie 2015 în Piața Constituției din Capitală, au anunțat azi organizatorii.
 
Violonistul a venit special la București pentru anunțul acestui show, prezentat de organizatori drept o "super-producție".
 
Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare începând de miercuri, ora 9.00, în rețeaua Eventim. Prețurile variază între 160 și 800 de lei.
 
Acesta este primul concert al artistului susținut la București. El va urca pe scena din România alături de Johann Strauss Orchestra.
 
Născut la Maastricht, în Olanda, Andre Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Fondatorul celei mai mari orchestre private din lume, Andre Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.
 
Andre Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea în fiecare an, susținând 100 de concerte cu peste un milion de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 an de an, începând din 2004.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii