Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:58 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANCOM anunță că avem multiplexuri naționale și regionale

ro

20 Jan, 2015 18:36 791 Marime text
Comisia de licitaţie din cadrul ANCOM anunţă că toate cele 5 companii care au depus oferte în cadrul licitaţiei pentru multiplexurile de televiziune digitală - 2K Telecom, Radio M Plus, Regal, Cargo Sped și Digital Video Broadcast - se califică în etapa următoare. În urma analizei dosarelor de candidatură depuse de cele cinci companii, comisia de licitaţie a constatat îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare. În această procedură de selecție competitivă sunt disponibile 2 multiplexuri naționale, 40 regionale și 19 locale.
 
Până la sfârșitul acestei luni comisia de licitaţie va anunţa ofertele câștigătoare în urma acestei prime etape și dacă este necesar să fie organizate runde de licitație.
 
Procedura de selecţie competitivă pentru alocarea multiplexurilor presupune ca fiecare ofertant să depună o ofertă iniţială prin care să indice categoriile şi numărul de multiplexuri pe care doreşte să le achiziționeze. În funcție de existența sau nu a unei cereri mai mari decât oferta, licitația poate continua cu runde primare pentru multiplexurile unde cererea depășește oferta, pentru celelalte categorii desemnarea câştigătorilor făcându-se pe baza ofertei iniţiale. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii