Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta la Spitalul Judetean din Slatina, dupa ce un copil a murit

ro

30 May, 2010 13:26 1074 Marime text

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina a început o anchetă internă după ce un copil în vârstă de nouă ani care a ajuns la spital cu mâna fractuată a murit, în urma unei infecţii generalizate, la trei zile după ce medicii i-au pus mâna în ghips.

Copilul a avut dublă fractură, iar medicii i-au pus a la mâna în atlele şi l-au ţinut două zile în spital, fară însă să-i aplice un tratament cu antibiotice adecvat, potrivit primelor informaţii. După două zile, copilul a fost externat, însă mama băiatului s-a întors cu băiatul la spital după cinci ore, din cauză că micuţul se simţea rău şi mâna i se învineţise. Pentru că făcuse o infecţie gravă,medicii au dispus amputarea braţului. Copilul a făcut însă septicemie şia murit, în urmă cu trei zile,în timp ce era transportat cu un elicopter SMURD spre un spital din Bucureşti.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, Roxana Dragomir, a declarat corespondentului NewsIn căa dispus efectuarea unei anchete interne în unitatea medicală şi asesizat şi Colegiul Medicilor, iar, în funcţiede rezultatul anchetei,ar putea decide chiardesfacerea contractelor de muncă ale medicilor găsiţi vinovaţi.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii